Liposuctie

Algemeen

LLiposuctie is een behandeling waarbij de contouren van het lichaam worden verbeterd. Het te veel aan vet op het lichaam ten opzichte van andere delen van het lichaam wordt weggehaald. Liposuctie behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Nationaal Huidcentrum is specialist in liposuctie

Liposuctie wordt al jaren toegepast en de behandeltechnieken worden continu onderzocht en verbeterd. Inmiddels is liposuctie een veilige behandeling met een korte herstelperiode. Nationaal Huidcentrum is dé specialist op het gebied van liposuctie. Wij bieden vele behandelmethodes aan waardoor een behandeling afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en wensen. De specialisten van Nationaal Huidcentrum voeren deze behandelingen al vele jaren en vele malen per week uit. Uit klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat iedere respondent positief is en 83% een cijfer hoger geeft dan een 8.

Intakegesprek liposuctie

Voor de ingreep heeft u eerst een persoonlijk gesprek met de medisch specialist en uw patiënt coördinator. In dit gesprek zal de medisch specialist onderzoeken of liposuctie voor u een geschikte behandeling is. Er wordt gekeken naar de verdeling van het onderhuidse vet en naar de elasticiteit van uw huid. De behandeling en het herstel worden uitgebreid doorgesproken.

Liposuctie behandeling

Liposuctie (liposculptuur) is een verfijnde behandelmethode die uitgevoerd wordt onder locale verdoving. Voordat de overmaat aan vet wordt weggehaald met zeer fijne canules, worden de vetcellen losgeweekt met een infiltratievloeistof. Hierdoor kunnen vetcellen makkelijker weggehaald worden. Nationaal Huidcentrum is gespecialiseerd in deze methode die ‘tumescent liposculpture’ genoemd wordt en is op dit gebied één van de meest toonaangevende klinieken van Nederland. Ook na de behandeling ontvangt u van ons zorg zoals u dat graag wenst. Er is regelmatig contact en er zijn controles. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.

Prijs liposuctie

De kosten van een liposuctie behandeling zijn afhankelijk van de locaties die u laat behandelen. Daarnaast kennen wij twee zorgniveaus; gold en platinum. Beide behandelingen worden ‘state of the art’ uitgevoerd: uitgebreide informatie voorafgaand aan de behandeling, een behandeling door een ervaren medisch specialist en de juiste nazorg. De platinum behandeling is uitgebreid met onder andere nabehandelingen voor een sneller herstel. Klik hier om de prijzen van een liposuctie behandeling in onze kliniek te bekijken.

Lees ook over liposuctie met huidverstrakking 
Lees ook over cryolipolyse, vet verwijderen zonder snijden
Lees ook over lipoedeem en de behandeling hiervan

Meer informatie over liposuctie

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek informeren wij u over de behandeling en geven wij u persoonlijk advies. Neem contact met ons op via telefoonnummer 035 692 70 00 of klik hier om uw afspraak online te maken.

Zoeken

Op zoek naar een specifiek onderwerp?

Zoekresultaten: (zoekresultaten worden weergegeven zodra u begint met typen in het zoekvak)