Ooglidcorrectie

Algemeen

OBijna iedereen krijgt te maken met overtollige huid boven de ogen. De één wat meer dan de ander. Vaak is het erfelijk en krijgt men al last van overhangende huid rond de leeftijd van 30 jaar. Onderoogleden kunnen ook kringen krijgen, iets wat erfelijk is aangelegd. Dit komt onder andere vaak voor bij mensen die een stressvolle of vermoeiende tijd hebben gehad.

Vrijwel iedere cliënt doet er jaren over om tot het besluit te komen een ooglidcorrectie uit te laten voeren. En als de behandeling achter de rug is dan betreurt men het dat ze de behandeling niet eerder heeft laten uitvoeren.

Intakegesprek ooglidcorrectie

Voorafgaand aan een ooglidcorrectie hebt u een intakegesprek met de plastisch chirurg en patiënt coördinator. U krijgt uitgebreide informatie over de behandeling. Daarnaast zal de plastisch chirurg de locaties beoordelen en u advies geven over de mogelijkheden. Aan de hand van voor- en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan kunnen wij u laten zien wat u van de behandeling mag verwachten.

Ooglidcorrectie, de behandeling

Een ooglidcorrectie wordt onder locale verdoving uitgevoerd. Zodoende kunt u heel goed meewerken, waardoor het millimeterwerk nog nauwkeuriger kan worden gedaan. Een ander voordeel is dat u vrijwel direct na de behandeling onder begeleiding weer naar huis mag. Op de dag van de behandeling krijgt u een eigen kamer toegewezen waar u beschikt over een televisie, een audio-installatie en wifi. Uw begeleider kan tijdens uw behandeling gebruik maken van deze kamer. Lees meer over de behandeling.

De specialisten van Nationaal Huidcentrum voeren deze behandelingen al vele jaren en vele malen per week met succes uit. Ze zijn uitermate kundig, de resultaten zijn dan ook heel mooi. Uit het klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat klanten zeer tevreden zijn met de behandeling en beoordelen deze met een 8,4 gemiddeld.

Prijs ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie wordt bij Nationaal Huidcentrum altijd uitgevoerd door een plastisch chirurg. Het tarief van een ooglidcorrectie is afhankelijk van de behandeling, laat u uw bovenoogleden corrigeren of kiest u voor een onderooglidcorrectie? Een combinatie is ook mogelijk. Klik hier voor onze tarieven.

Zoeken

Op zoek naar een specifiek onderwerp?

Zoekresultaten: (zoekresultaten worden weergegeven zodra u begint met typen in het zoekvak)