Buikhuidcorrectie

Huidoverschot verwijderen met een buikhuidcorrectie 

Een correctie van de buikhuid kan veel doen voor je zelfvertrouwen. Ookal heb je geen last hebt van overgewicht, toch kun je het gevoel hebben je buik te moeten verstoppen vanwege een huidoverschot. Wanneer de overtollige huid is weggenomen kun je weer zonder problemen strakkere kleding dragen.

Een teveel aan huid kan ontstaan door bijvoorbeeld het verliezen van gewicht, door een zwangerschap of na een liposuctie. De huid is zeer elastisch als we jong zijn en kan zich goed aanpassen. Helaas verliest de huid steeds meer van die elasticiteit naarmate we ouder worden. Ook kan de huid soms zo ver zijn opgerekt dat het niet meer mogelijk is om weer helemaal in de oude vorm terug te komen. De enige oplossing is dan een correctie door het overschot aan huid te verwijderen. Over hoe de behandeling wordt uitgevoerd leest u hier meer.

Een buikhuidcorrectie is niet hetzelfde als een buikwandcorrectie; hierbij wordt er ook een overschot aan vet verwijderd. Een buikwandcorrectie is een grote ingreep die onder narcose moet worden uitgevoerd. Bij een buikhuidcorrectie hoeft er alleen plaatselijk verdoofd te worden.

Om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor u zullen we u moeten zien. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek geven onze specialisten u persoonlijk advies. Tevens bieden wij u de mogelijkheid voor een vrijblijvend online consult: het VideoPréConsult.

 

Consult voor een buikhuidcorrectie

U heeft eerst een persoonlijk consult met uw patiëntcoördinator en de arts. In dit gesprek zal de behandeling stap voor stap doorgenomen worden, zullen wij uw wensen doornemen en laten wij aan de hand van foto’s zien welke resultaten u kunt verwachten.

VideoPréConsult

Wie kiest voor een buikhuidcorrectie wil dat weloverwogen doen. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een online consult: het VideoPréConsult. We geven u antwoord op de belangrijkste vragen en bekijken we samen met u of de behandeling geschikt is voor u.
U plant deze intake eenvoudig en snel door hier te klikken.

Meer informatie over een buikhuidcorrectie

Voor uitgebreide informatie over een buikhuidcorrectie bij Nationaal Huidcentrum kunt u het beste een afspraak maken voor een consult.