Cryolipolyse

Wat is cryolipolyse?

Door cryolipolyse behandelingen met CoolWave lipo halen wij kleine vetophopingen voor u weg! CoolWave lipo, een behandeling waarbij cryo-therapie gecombineerd wordt met acoustic wave therapie, verwijdert lokale vetcellen en verbetert cellulite. De behandelmethode is ontwikkeld door wetenschappers verbonden aan de Harvard University en het Massachusetts General Hospital in Boston. De behandeling is goedgekeurd en gecertificeerd door de Amerikaanse Food and Drug administration (FDA).

Cryotherapie: Vet bevriezen

Het woord ‘Cryo’ is afgeleid van het Griekse woord ‘Kryos’ wat extreme koeling betekent. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor de effecten van lage temperaturen. Door vetcellen met cryo te behandelen beschadigen de cellen en worden ze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Om de vetcellen af te koelen tot het punt waar ze beschadigen wordt gebruik gemaakt van een speciaal handstuk dat op de huid wordt geplaatst. Alle overige weefsel zoals de spieren, de vaten en de huid zijn niet gevoelig voor temperatuurwisselingen en blijven dus in tact. Dit maakt de behandeling heel veilig.

Prijs Cryolipolyse

De prijs van een CoolWave lipo behandeling is afhankelijk van het aantal locaties dat u laat behandelen. U start altijd met een kuur van drie of meer behandelingen. Na deze kuur kunt u ervoor kiezen om nog één of meer extra behandelingen af te nemen tegen een scherp tarief. Klik hier om de tarieven van een CoolWave Lipo behandeling te bekijken.