Liposuctie met bodytite

De specialist in liposuctie met huidverstrakking

Wanneer je een liposuctiebehandeling laat uitvoeren dan zal de huid zich in de meeste gevallen weer herstellen. Soms is de huid echter te veel verslapt of ontstaat er door het wegnemen van vet wat huidoverschot. Gelukkig biedt de BodyTite uitkomst.

De behandeling met BodyTite

Tijdens de liposuctiebehandeling kan er gebruik worden gemaakt van de BodyTite. De BodyTite is een speciaal handstuk dat de huid tijdens de behandeling van binnenuit verwarmt. Deze verwarming zorgt ervoor dat de huid zich samentrekt en zo strakker wordt. De warmte ontstaat door radiogolven en wordt uiteraard gecontroleerd afgegeven. De temperatuur loopt nooit verder op dan 38 graden. De BodyTitebehandeling verloopt verder zoals een normale liposuctie of liposculptuur behandeling.

 

VideoPréConsult

Wie kiest voor een liposuctie met huidverstrakking wil dat weloverwogen doen. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een online consult: het VideoPréConsult. We geven u antwoord op de belangrijkste vragen en bekijken we samen met u of de behandeling geschikt is voor u. U maakt eenvoudig en snel een afspraak via onze website.

Plan direct een intake

Is mijn situatie geschikt?

Liposuctie met huidverstrakking is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De behandeling is echter geen alternatief voor afvallen. Mensen met ernstig overgewicht komen dan ook niet in aanmerking voor liposuctie. Bent je benieuwd of deze behandeling geschikt is voor je? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende intake of een VideoPréConsult.

Wilt je meer informatie over een liposuctie behandeling? Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend intake gesprek met onze patiëntcoördinator en de arts informeren en adviseren wij je graag. Wij beoordelen jouw situatie en bespreken je wensen. Mocht je naar aanleiding van het gesprek een afspraak willen maken dan plannen we deze direct in.

Prijs liposuctie

De kosten van een liposuctie behandeling zijn afhankelijk van de locaties die je wilt laten behandelen. Daarnaast kennen wij twee zorgniveaus; Gold en Platinum. Beide behandelingen worden ‘state of the art’ uitgevoerd. De platinum behandeling is uitgebreid met onder andere voor- en nabehandelingen voor een sneller resultaat. Tijdens het intake gesprek informeert onze patiëntcoördinator je graag over onze scherpe tarieven. Voor een behandeling met BodyTite wordt per locatie een toeslag gerekend.