Liposuctie

Dé specialist in liposuctie

Kies voor een veilige en professionele behandeling

We noemen liposuctie ook wel liposculpture. Liposuctie is een behandeling waarbij de lichaamscontouren worden verbeterd. Dit doen wij door het overschot aan vet van het lichaam te verwijderen. Nationaal Huidcentrum voert de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Wij stemmen de behandeling altijd helemaal af op uw voorkeuren en hebben een keur aan behandelmethodes. Onze behandelingen zijn minimaal invasief: u hoeft voor de behandeling niet onder volledige narcose, een plaatselijke verdoving volstaat.

Verbetering van lichaamscontouren

Het herstel na de ingreep verloopt in de regel snel. U kunt uw dagelijkse bezigheden vlug weer oppakken. Na ongeveer 6 maanden, afhankelijk van de behandelde lichaamsdelen, is het volledige resultaat van de behandeling bereikt en ziet u een duidelijke verbetering van de lichaamscontouren. De verhoudingen van het lichaam zijn weer in balans. Welke behandeling het meest geschikt is voor uw situatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek.

VideoPréConsult

Wie kiest voor een liposuctie wil dat weloverwogen doen. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een online consult: het VideoPréConsult. We geven u antwoord op de belangrijkste vragen en bekijken samen met u of de behandeling geschikt is.

Klik voor een online consult.

Liposuctie met huidverstrakking

Een liposculpture behandeling kan resulteren tot huidoverschot. Een behandeling met BodyTite biedt hier de oplossing voor. Tijdens de behandeling verwarmt BodyTite de huid en het onderliggende weefsel waardoor de huid verstrakt. Door gebruik van de BodyTite kan het verder verslappen van de huid door het verwijderen van vet voorkomen worden.

Lees hier meer over deze liposuctie behandeling.

Lees meer over liposuctie 

De specialist in liposuctie

Nationaal Huidcentrum is dé specialist op het gebied van liposuctie, onze methode wordt ‘tumescent liposculpture’ genoemd. Als één van de meest toonaangevende klinieken van Nederland bieden wij vele behandelmethoden aan, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Onze specialisten voeren deze behandelingen al jaren met een hoge klanttevredenheid uit.

Prijs liposuctie

De kosten van een liposuctie behandeling zijn afhankelijk van de locaties die u wilt laten behandelen. Daarnaast kennen wij twee zorgniveaus; Gold en Platinum. Beide behandelingen worden ‘state of the art’ uitgevoerd. De platinum behandeling is uitgebreid met onder andere voor- en nabehandelingen voor een sneller resultaat. Tijdens het intake gesprek informeert onze patiëntcoördinator u graag over onze scherpe tarieven.
Lees ook over lipoedeem en de behandeling hiervan