Liposuctie

Liposuctie is een behandeling waarbij de lichaamscontouren worden verbeterd. Het teveel aan vet op het lichaam wordt hierbij weggehaald. Liposuctie behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Nationaal Huidcentrum is de specialist op het gebied van liposuctie.

Stoort u zich aan dat zwembandje dat maar niet weg gaat met sporten of lijnen? Met een liposuctie is deze ophoping van overtollig vet weg te krijgen. Met deze behandeling worden de verhoudingen van het lichaam weer in balans gebracht. Liposuctie is echter niet geschikt voor mensen met ernstig overgewicht en is geen alternatief voor afvallen. Bent u benieuwd of deze behandeling voor u geschikt is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake. U kunt ons bereiken op nummer 088 425 1000.

Persoonlijk advies

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult met onze patiëntcoördinator en de arts informeren en adviseren wij u graag. In dit gesprek onderzoeken wij of een liposculpture behandeling aan uw wensen voldoet. Is dit het geval dan wordt stap voor stap de hele procedure met u doorgenomen.

De behandeling

Nationaal Huidcentrum voert de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Het grootste voordeel is dat wij u kunnen behandelen onder plaatselijke verdoving. Tijdens deze zogenaamde “tumescent” methode kan de arts u vragen op te staan tijdens de behandeling zodat de verdeling van het vet direct goed te zien is. Eerst worden er foto’s gemaakt en worden de contouren afgetekend. Na op bepaalde plaatsen de huid verdoofd te hebben, maakt de arts kleine sneetjes en brengt via een dunne canule vocht in. Vervolgens wordt, al of niet met gebruik van de Bodytite, het vet weggezogen en wordt uw lichaam gecontroleerd op symmetrie. Hierbij maken we gebruik van een verfijnde techniek, waarbij een infiltratievloeistof de vetcellen losweekt waardoor deze beter verwijderd kunnen worden.

Na de behandeling wordt de huid ingepakt met verband en u krijgt een elastisch pak dat u 4 weken moet dragen.

Na de behandeling

U kunt vrijwel direct na de behandeling naar huis. U moet zich daarbij wel laten vervoeren. Het herstel na de ingreep verloopt in de regel snel, omdat de behandeling onder locale verdoving plaatsvindt en er geen nasleep is van de narcose. U kunt uw dagelijkse bezigheden vlug weer oppakken.
Na ongeveer 6 maanden, afhankelijk van de behandelde locatie(s), is meestal het volledige resultaat van de behandeling bereikt. Vooral de huid heeft die tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe vorm.

Liposuctie met BodyTite

Een liposculpture behandeling kan resulteren tot huidoverschot. BodyTite biedt hier de oplossing voor. Tijdens de behandeling verwarmt BodyTite de huid en het onderliggende weefsel waardoor de huid verstrakt. Door gebruik van de BodyTite kan het verder verslappen van de huid door het verwijderen van vet voorkomen worden.

Lees meer over liposuctie met huidverstrakking (BodyTite)

De specialist in liposuctie

Nationaal Huidcentrum is dé specialist op het gebied van liposuctie, onze methode wordt ‘tumescent liposculpture’ genoemd. Als één van de meest toonaangevende klinieken van Nederland bieden wij vele behandelmethodes aan, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Onze specialisten voeren deze behandelingen al jaren met een hoge klanttevredenheid uit.

Prijs liposuctie

De kosten van een liposuctie behandeling zijn afhankelijk van de locaties die u wilt laten behandelen. Daarnaast kennen wij twee zorgniveaus; Gold en Platinum. Beide behandelingen worden ‘state of the art’ uitgevoerd. De platinum behandeling is uitgebreid met onder andere nabehandelingen voor een sneller herstel. Tijdens het intake gesprek informeert onze patiëntcoördinator u graag over onze scherpe tarieven.
Lees ook over cryolipolyse, vet verwijderen zonder snijden
Lees ook over lipoedeem en de behandeling hiervan