Liposuctie is kunst!

Liposuctie; het lichaam weer terug in balans

Kies voor een veilige en professionele behandeling

Als je alles al hebt geprobeerd om van die storende vetophopingen af te komen maar niets lijkt te werken, neem je je toevlucht tot een medische behandeling. Misschien heb je op televisie of op internet al behandelingen bekeken maar ben je geschrokken van wat je gezien hebt. Wij kunnen ons dat goed voorstellen want wij krijgen dagelijks vragen hierover. Met onze 20 jaar ervaring en duizenden uitgevoerde behandelingen begrijpen wij als geen ander hoe je je voelt en wat wij voor je kunnen betekenen.

Door plaatselijk vetophopingen gericht te verwijderen kunnen wij je lichaam weer terugbrengen in de juiste verhoudingen. De behandeling vindt plaats onder locale verdoving en kent een korte hersteltijd. We gebruiken hiervoor hele fijne canules in tegenstelling tot wat je op televisie vaak ziet. De arts boetseert als het ware met uiterste precisie de contouren van het lichaam waardoor de vetophopingen definitief verdwijnen. Natuurlijk gebruiken wij de meest geavanceerde techniek en de nieuwste apparatuur. Daarbij begeleiden wij van het eerste consult tot de laatste controle intensief en persoonlijk.  Bekijk onze video!

 VideoPréConsult

Misschien twijfel je of je geschikt bent voor de behandeling of woon je ver weg. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een beveiligd online consult: het VideoPréConsult. We geven antwoord op al je vragen en bekijken samen of een consult bij ons in de kliniek de volgende stap is.

Klik voor een online consult

Liposuctie met huidverstrakking

Een liposculpture behandeling kan resulteren tot huidoverschot. Een behandeling met BodyTite biedt hier de oplossing voor. Tijdens de behandeling verwarmt BodyTite de huid en het onderliggende weefsel waardoor de huid verstrakt. Door gebruik van de BodyTite kan het verder verslappen van de huid door het verwijderen van vet voorkomen worden.

Lees hier meer over deze liposuctie behandeling.

Lees meer over liposuctie 

De specialist in liposuctie

Nationaal Huidcentrum is dé specialist op het gebied van liposuctie, onze methode wordt ‘tumescent liposculpture’ genoemd. Als één van de meest toonaangevende klinieken van Nederland bieden wij vele behandelmethoden aan, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Onze specialisten voeren deze behandelingen al jaren met een hoge klanttevredenheid uit.

Prijs liposuctie

De kosten van een liposuctie behandeling zijn afhankelijk van de locaties die je wilt laten behandelen. Daarnaast kennen wij twee zorgniveaus; Gold en Platinum. Beide behandelingen worden ‘state of the art’ uitgevoerd. De platinum behandeling is uitgebreid met onder andere voor- en nabehandelingen voor een sneller resultaat. Tijdens het intake gesprek informeert onze patiëntcoördinator je graag over onze scherpe tarieven.