Onze Kliniek

Bij onze kliniek werken specialisten met veel kennis en ervaring op het gebied van huidziekten, huidverbetering, injectables, haartransplantaties en verwijderen van tatoeages. Hierdoor kunnen we u de allerbeste (dermatologische) zorg bieden!

Dermatologische (verzekerde)zorg

Nationaal Huidcentrum is een compleet uitgerust behandelcentrum voor alle dermatologische ziektebeelden (huidziekten, spataderen en geslachtsziekten). Wij bieden u diagnostisch onderzoek, behandeling en nazorg onder één dak. Alle consulten en behandelingen vinden plaats in een rustige en prettige ruimte. De kosten van deze behandelingen worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Nationaal Huidcentrum biedt dezelfde dermatologische zorg als in het ziekenhuis, maar zonder wachtlijsten en met veel persoonlijke aandacht.

Nationaal Huidcentrum heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten waardoor de factuur van uw bezoek aan de dermatoloog direct naar uw verzekeraar wordt gestuurd.

HuidScan

De HuidScan is een uniek concept van Nationaal Huidcentrum. De HuidScan is ontstaan doordat steeds meer mensen zich zorgen maken over vlekjes op hun huid die plotseling van karakter of van omvang veranderen. Uit onderzoek is gebleken dat het aantal patiënten met huidkanker sterk is toegenomen en de komende jaren verder zal stijgen. In de toekomst verwachten onderzoekers dat één op de vier Nederlanders te maken zal krijgen met een vorm van huidkanker. De geavanceerde, computergestuurde HuidScan analyseert de huid, legt verdachte (moeder-) vlekken fotografisch en digitaal vast en signaleert eventuele ontwikkelingen. Op deze manier kan er vroegtijdig een correcte diagnose worden gesteld.

Huidverbetering

Mooi oud worden kan! Met behulp van gerichte behandelingen voor huidverbetering en de juiste verzorging van de huid blijft uw huid jeugdig en gezond. Het lijkt cliché, maar het is waar: een gezonde huid is een mooie huid!

Denk aan behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels maar ook het verwijderen van spataderen, (haar)vaatjes en permanent ontharen.

Nationaal Huidcentrum biedt een breed scala aan cosmetische huidbehandelingen die met de modernste apparatuur worden uitgevoerd. Zo bieden wij bijvoorbeeld fractionele CO2 laserbehandelingen, Fractora-behandelingen en behandelingen met de dermaroller aan; een kleine greep uit de behandelmogelijkheden. Onder het kopje ‘Huidverbetering’ vindt u de vele overige behandelingen aan. Bovendien kunnen wij uw huid analyseren en geven wij advies om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden.

header

Injectables

Met Botuline Toxine en/of Fillers nemen wij de diepe lijnen en rimpels weg uit uw gezicht en herstellen wij de contouren voor een gezonde, jonge en frisse uitstraling.

In uw gezicht staat uw levensverhaal geschreven. Niet met letters, maar met lijntjes en rimpels. Sommige “tekens” kunnen het gezicht scherp, moe of afgemat doen lijken. Met injectables zijn wij niet in staat om uw historie te herschrijven. Wel kunnen wij het verhaal beïnvloeden door de mooie aspecten van uw gezicht te benadrukken en de mindere te laten vervagen. U blijft wie u bent, maar in de mooist mogelijke versie!

Haartransplantatie

Per dag verliezen wij ongeveer 100 tot 150 haren. Omdat er iedere dag ongeveer evenveel haren aangroeien is dit niet zichtbaar. Wanneer er echter minder of geen nieuwe haren aangroeien is er sprake van haaruitval en wordt dit zichtbaar in de vorm van kale plekken. Dit betekent echter niet dat het proces onomkeerbaar is geworden!

Tijdens een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plek waar uw haar uitgevallen is of dunner is geworden. Dit wordt gedaan door het haarzakje met haartje (graft) te verplaatsen. Omdat de verplaatste grafts uit een gebied komen waar het haar bestand is tegen haaruitval en DHT, zullen de getransplanteerde haren niet uitvallen zolang u in goede gezondheid verkeert. Een haartransplantatie is een poliklinische behandeling en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Direct na de behandeling kunt u naar huis en er zijn geen bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig.