Fronsrimpel

Door de fronsrimpel te behandelen wordt uw uiterlijk vriendelijker

Wilt u ook een zachter en vriendelijk uiterlijk, met een natuurlijke uitstraling? Wellicht is een behandeling van de fronsrimpel iets voor u!

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren tussen onze wenkbrauwen. Dit gebeurt wanneer u boos kijkt, geconcentreerd met iets bezig bent, of moet knijpen tegen de felle zon. Doordat de wenkbrauwen zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken worden kan er een (diepe) groef ontstaan. Hierdoor kunt u een permanent boos uiterlijk krijgen en/of ouder lijken.

Spaar voor € 100,- behandeltegoed

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijgt u een klantenkaart waarmee u kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die u besteedt aan injectables ontvangt u van ons een stempel. Bij 20 stempels is uw kaart vol en ontvangt u € 100,- behandeltegoed op uw volgende behandeling met injectables (Botuline Toxine en Fillers).

Behandeling van een fronsrimpel

Een behandeling van een fronsrimpel is eenvoudig. Het resultaat is snel en goed zichtbaar. De werking van Botuline Toxine berust op het uitschakelen van de prikkeloverdracht tussen zenuwuiteinde en spiertje. Hierdoor kan deze spier niet meer samentrekken, waardoor de huid ontspant en de rimpels vervagen. De Botuline Toxine wordt via een klein prikje en in een kleine hoeveelheid in de spier gespoten. Oppervlakkige lijntjes zullen verdwijnen en diepere lijnen zullen verminderen en verzachten. Na verloop van tijd wordt dit middel volledig afgebroken.

“Voor de mooiste versie van uzelf!”