Grauwe huid

Straalt uw huid niet meer?

Straalt uw huid niet meer?

Naarmate we ouder worden gaat de kwaliteit van onze huid achteruit. De huid wordt wat doffer, grauwer en valer. Daarnaast hebben roken, zon, hormonale veranderingen en stress een negatieve invloed op de conditie van uw huid. Door het ouder worden van de huid, raakt ze steeds moeilijker haar dode of beschadigde huid-cellen kwijt. Een chemische peeling kan uw huid weer laten stralen.

nationaal huidcentrum-chemische peeling-voor
nationaal huidcentrum-chemische peeling-na

Behandeling van een grauwe huid

Door middel van een chemische peeling kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen. Hierdoor wordt de huidstructuur verbeterd, de kleur van uw huid geëgaliseerd en kan uw huid weer stralen. Wij werken met de Jessner peeling. Deze chemische peeling adviseren wij bij huidveroudering, zonschade, actieve acne, littekens, grove poriën of voor het opfrissen van een grauwe huid.
Een TCA peeling, de Controlled Depth Blue Peel van Obagi, is een zeer geschikte peeling bij pigmentvlekken, huidveroudering en acne. Het is een sterkere peeling die meer voor-en nazorg vereist, maar waarvan het resultaat ook langer zichtbaar is. Voor een optimaal resultaat van deze peeling is het belangrijk om uw huid voor te bereiden met de producten van Obagi.
U wordt door onze huidtherapeuten geadviseerd in het aantal benodigde peelings om tot het door u gewenste resultaat te komen.

Na de behandeling

De huid kan wat branderig aanvoelen, maar dit gaat snel over. Voor de TCA peeling van Obagi dient u een ‘down-time’ van 7 dagen in acht te nemen. Dit houdt in dat u gedurende deze periode last hebt van roodheid en schilfering. Tijdens het intake gesprek informeert onze huidtherapeute u hierover.
Zowel vooraf als na de behandeling is het belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen de zon. Wij raden u aan om een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.
De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Voor een optimaal resultaat adviseren wij meerdere behandelingen. Hiervoor hebben wij aantrekkelijke tarieven.

De Tarieven

Behandeling LocatiePrijzen
Jessner peeling1 behandeling€ 125,-
5 behandelingen€ 399,-
Peeling t.b.v. acne1 behandeling€ 85,-
5 behandelingen€ 399,-
1 uitgebreide behandeling€ 125,-
Obagi Controlled Depth Peel1 laag€ 325,-
2 lagen€ 425,-

Risico’s en bijwerkingen van een chemische peeling

Een peeling is een zeer veilige behandeling. U komt niet in aanmerking voor deze peeling als u zwanger bent, borstvoeding geeft of Roaccutane gebruikt. Een zeldzame bijwerking is een allergische reactie op één van de bestanddelen.

“De huid herstelt zich na de peeling en ziet er dan frisser en jonger uit !”