Beenvaatjes verwijderen

Het verwijderen van beenvaatjes

Veel mensen hebben last van ontsierende beenvaatjes/spinvaatjes. Vooral vrouwen zien dit als cosmetisch storend. Door middel van lasertherapie kunnen de verwijde vaatjes probleemloos behandeld worden. Nationaal Huidcentrum maakt gebruik van de laatste laser techniek waarmee zeer goede resultaten worden geboekt. Zowel rode als blauwe vaatjes kunnen behandeld worden. De behandeling is vrijwel pijnloos. De absorptie van de energiebundel voelt aan als een elastiekje dat tegen de huid schiet.

 

Lasertherapie voor het verwijderen van vaatjes op de benen

Nationaal Huidcentrum maakt gebruik van veilige lasers, die geschikt zijn voor het behandelen van vaatjes op de benen. Dit zijn de KTP laser en de Nd: YAG laser, eventueel gecombineerd met de Alexandrite laser.

Adviesgesprek

Voorafgaand aan een behandeling heeft u een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij u alles over de behandeling, hoe u zich het beste kunt voorbereiden en waar u rekening mee moet houden na de behandeling. Ook zullen wij u vertellen over de alternatieve behandelingen.
Klik hier voor een vrijblijvend adviesgesprek