Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté. Daarnaast kan de behandeling heel goed worden ingezet om cellulite te verbeteren. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker. Daarnaast kunnen littekens sterk worden vervaagd.

Wat is bindweefsel?

De huid is ons grootste orgaan. Bindweefsel is een weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het heeft een steunende en verzorgende functie, beschermt de organen en bepaalt hun vorm. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties.
Wanneer bindweefsels rekken dan krijgt de huid de kans om te gaan hangen waardoor deze haar stevigheid verliest en rimpels kunnen ontstaan. Wanneer bindweefsels krimpen kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken. Hierdoor kan cellulite ontstaan.

 

Adviesgesprek bindweefselmassage

Wilt u weten of een kuur van bindweefselmassages een oplossing kan bieden voor u? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij u persoonlijk adviseren en u uitvoerig informeren over de behandeling. In sommige gevallen kan een combinatie met een andere behandeling geadviseerd worden.

Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Prijs bindweefselmassage

De prijs van een bindweefselmassage is afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt en van het aantal behandelingen dat u afspreekt. Klik hier om de tarieven van bindweefselmassages te bekijken.