Dermaroller

Dermaroller therapie

Naarmate wij ouder worden verliest de huid zijn stevigheid doordat de collageen en elastine in de huid afneemt. Hierdoor ontstaan rimpeltjes. Door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, komen er vlekjes op de huid. Deze tekenen van ouderdom kunnen zeer goed behandeld worden met de Dermaroller. Dermaroller therapie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van micro-chirurgische naaldjes.

Dermaroller met diepe werking

Voor een optimaal resultaat kan voorafgaand aan het thuisgebruik een behandeling met de medische Dermaroller uitgevoerd worden. De medische Dermaroller heeft langere naaldjes en heeft dus een groter effect op de huid. De behandeling wordt uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten.

 

Pretox Eyelift

Voor de huid rondom de ogen is een speciale behandeling met de Dermaroller beschikbaar: Pretox® eyelift. U wordt behandeld met een speciaal ontwikkelde Dermaroller in de vorm van een stampertje waarna de huid voorzien wordt van een serum dat kraaienpootjes en fijne lijntjes doet vervagen. De werking van alle ingrediënten zijn klinisch bewezen. Na de behandeling krijgt u het serum mee naar huis zodat u dit kunt blijven gebruiken. In sommige gevallen is het aan te raden om de behandeling met de Dermaroller te herhalen voor een optimaal resultaat.

 

Acnebehandeling

Een acne-huid produceert teveel talg en heeft vergrote poriën. De poriën raken verstopt met overtollig talg, dode huidcellen en bacteriën, die leiden tot mee-eters en puistjes. De problemen kunnen variëren van kleine puistjes tot grote pijnlijke wonden. Voor deze huid zijn verschillende, speciale behandelingen beschikbaar, waaronder met de Dermaroller. Informeer ons naar de verschillende mogelijkheden.

 

Adviesgesprek

Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt uw huid onderzocht en wordt de meest geschikte behandeling procedure vastgesteld.