Endermologie

Hoe werkt een endermologie behandeling

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG apparaat. Tijdens een endermologie behandeling wordt de huid en het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd. Hiervoor wordt een kopstuk gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, voor lymfedrainage en verzacht het (litteken) weefsel.

Endermologie behandeling

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek onderzoekt de huidtherapeute of endermologie voor u de juiste behandeling is.  Tijdens de behandeling krijgt u speciale kleding aan. Endermologie zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd. Na de behandeling heeft u een huid die soepeler, steviger, gladder …en gezonder wordt!

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de conditie van de huid en de wens van de cliënt. De ervaring heeft geleerd dat men gemiddeld tussen de 6 – 25 behandelingen nodig heeft, te beginnen met twee behandelingen per week. Na 6 tot 10 behandelingen begint men over het algemeen resultaat te zien. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudbehandeling van éénmaal per maand het bereikte resultaat onderhouden.