Fractora behandeling voor een verstrakkende werking op de huid

Er zijn vele behandelingen beschikbaar voor het verbeteren van de huid. Fractora is een nieuwe generatie van behandelingen voor huidverjonging. Fijne lijntjes, sproeten, pigmentvlekken, spinvaatjes en acne littekens verminderen of verdwijnen zelfs helemaal. Ook heeft een behandeling met de Fractora een verstrakkende werking op de huid.

Nieuwe generatie huidverbetering

Fractora maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequentie. Het handstuk van Fractora is uitgerust met zeer fijne naaldjes van 1 mm lang welke tijdens de behandeling op de huid wordt gezet. De fijne naaldjes sturen de radiofrequente energie door het huidoppervlak. Hierdoor wordt de huid verwarmd in de dieper gelegen huidlagen wat zorgt voor herstructurering van het collageen. Hiermee vindt er een intensief herstel van binnenuit plaats.

Lees hier meer over de behandeling

Adviesgesprek Fractora

Voorafgaand aan een Fractorabehandeling heeft u een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij u alles over de behandeling, hoe u zich het beste kunt voorbereiden en waar u rekening mee moet houden na de behandeling. Ook zullen wij u vertellen over de alternatieve behandelingen.

Prijs Fractora behandeling

Tijdens een intakegesprek zal de huidtherapeute, naar aanleiding van haar advies, u een exacte prijsopgave geven. Klik hier voor de tarieven van Fractora behandelingen.