Huidanalyse

Huidanalyse met 3D animatie

U zit goed in uw vel, maar de conditie van uw huid verraadt uw feitelijke leeftijd? Steeds meer mensen hechten er waarde aan om “mooi” oud te worden en het is daarom niet vreemd dat wij steeds meer cliënten krijgen die de behoefte hebben om inzicht te krijgen hoe het gesteld is met de conditie van hun huid.

Hiervoor is de gezichtanalyse bij uitstek geschikt. Onze huidtherapeute analyseert tijdens het 40 min. durend consult uw huid (gezicht) met de meest geavanceerde apparatuur van dit moment. Door middel van 3 foto’s wordt er een 3D animatie gemaakt van uw gezicht. Met een speciaal programma worden dan o.a. de grootte van de poriën, het aantal rimpels, rode vlekken, pigmentvlekken, gelijkmatigheid van de huid en zonbeschadigingen nauwkeurig in beeld gebracht.

Advies op maat

Na deze analyse worden de uitkomsten van deze metingen met u besproken. U ziet direct de stand van zaken betreffende de conditie van uw huid en u krijgt gerichte adviezen om uw huid in een betere conditie te brengen en te houden.

Besluit u om zich te laten behandelen? Dan kunnen wij na de behandeling opnieuw een 3D huidanalyse maken waardoor u het resultaat van de behandeling goed kunt zien en beoordelen.

Verschillende specialisten onder één dak

Het Nationaal Huidcentrum is gespecialiseerd in de behandeling en verzorging van al uw huid problemen en dit alles onder één dak. Indien mocht blijken dat er bepaalde huidafwijkingen naar voren komen die onze huidtherapeute niet kan oplossen, dan kan zij u doorverwijzen naar onze dermatoloog voor de behandeling van bijv. een huidziekte (verzekerde zorg) of naar onze cosmetisch arts voor bijv. een injectable behandeling.