Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is zeer geschikt voor een groot aantal huidproblemen zoals:

  • (Acne)littekens
  • Grove poriën
  • Fijne rimpeltjes
  • Grauwe huidskleur (rokershuid)
  • Huidverjonging

Microdermabrasie behandeling

Het is een intensieve behandeling waarbij de huid een enorme stimulans krijgt om versneld nieuwe huidcellen aan te maken en dus te verjongen. Daarbij wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid een gezonde kleur en glans krijgt.

Een microdermabrasie behandeling is het best te vergelijken met een soort zandstraal behandeling voor de huid. Er worden aluminiumoxide kristallen op de huid geblazen en direct weer afgezogen. Hierdoor wordt het bovenste deel van de dode huidlaag gecontroleerd verwijderd.

De behandelaar hanteert hiervoor een klein handstuk dat over uw huid wordt bewogen. Afhankelijk van de kracht die wordt ingesteld of het aantal bewegingen over dezelfde plaats op de huid, worden meer of minder huidlagen verwijderd.

Het Nationaal Huidcentrum maakt gebruik van de zogenaamde Ultrapeel. Dit is een speciaal voor dermatologen ontwikkeld microdermabrasie apparaat dat uit een geheel gesloten systeem bestaat met steriele kristallen. Bovendien is de kracht van het apparaat groter dan de apparaten die schoonheidsspecialistes gebruiken.

Intakegesprek microdermabrasie

Tijdens een intakegesprek kunnen wij u uitgebreid informeren over deze en andere behandelingen die wij aanbieden. Aan dit intakegesprek zijn geen kosten verbonden en het advies is geheel vrijblijvend. U beslist of u zich wel of niet wilt laten behandelen. Om een afspraak te maken neemt u contact met ons op via telefoonnummer 088 425 1000.

Prijs microdermabrasie

Tijdens het intakegesprek wordt u geadviseerd over de prijs van de behandeling. Deze is afhankelijk van het aantal behandelingen en van de locaties die behandeld worden. Klik hier om een indicatie van onze tarieven voor een microdermabrasie behandeling te bekijken.