Ontharen met laser

Hebt u last van ongewenste haargroei?

Veel vrouwen (maar ook zeker mannen) storen zich aan (overmatige) haargroei op het lichaam of in het gezicht. Het regelmatig scheren, epileren of harsen kan zorgen voor huidirritaties, ingegroeide haartjes, stoppels en kost bovendien veel tijd. En het komt steeds terug. Laserontharen kan hiervoor een oplossing bieden. Laserontharing wordt ook wel permanente laserontharing genoemd, maar helaas is er geen garantie dat er helemaal geen haartjes meer terugkomen. We gaan uit van ongeveer 80% vermindering in haargroei. Dat is nog altijd meer dan met andere ontharingsapparatuur te behalen is. Wat overblijft zijn meestal hele dunne haartjes die niet gezien worden door de laser. Gelukkig zijn deze haartjes zo zacht en dun dat ze meestal niet als storend worden ervaren.

Gemiddeld zijn er slechts 6 behandelingen nodig om de beharing voor meerdere jaren te verwijderen. Bij elke behandeling worden de haarzakjes vernietigd doordat de laser de kleur van de wortel “ziet” en deze door de warmte van de laserstraal vernietigt. De haren waarvan de wortels nog niet zijn vernietigd groeien terug en worden tijdens een volgende laserbehandeling opnieuw behandeld. Haren groeien in verschillende fasen en daarom moet de behandeling met tussenpozen van ongeveer 6 weken uitgevoerd worden. Door de behandeling steeds na een aantal weken te herhalen bereiken we het meest optimale resultaat en kunt u genieten van een prachtige gladde huid.

 

Laagste prijsgarantie op laserontharen!

Mocht u elders behandeld kunnen worden tegen een lagere prijs dan voeren wij de behandeling voor 10% minder uit. Om gebruik te maken van de laagste prijsgarantie dient de behandeling onder gelijkwaardige voorwaarden te worden uitgevoerd:

De behandeling dient plaats te vinden in een kliniek met ZKN keurmerk of ISO 9001
De behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeut(e) of dermatoloog
De behandeling wordt uitgevoerd met een laserapparaat (geen IPL)

Voordelen van laserontharing zijn:

1. De haargroei wordt aanzienlijk verminderd
2. Alleen de haartjes worden behandeld, de omliggende huid blijft intact
3. U hebt geen last meer van huidirritaties na scheren of harsen
4. De structuur van de huid wordt gladder
5. U hoeft zich nauwelijks meer te scheren of te harsen

Ontharen van lichte en donkere huidtypes

Voor laserontharen werken wij met de Duetto M.T., de eerste laser in de markt die Alexandriet en Nd:YAG combineert. De Alexandriet is de gouden standaard voor ontharen van huidtypes I tot IV. De ND:Yag laser is zeer geschikt voor ontharen van huidtypes V en VI . Het grote voordeel hiervan is dat wij bijna alle huidtypes kunnen behandelen, omdat er een geringe kans is op pigmentverschuivingen.