Rimpelbehandelingen

Rimpelbehandelingen

Een rimpelbehandeling kan een goede oplossing bieden wanneer u zich stoort aan uw rimpels.Rimpels ontstaan door veroudering waarbij het collageen afneemt en de elasticiteit van de huid terugloopt. Ook UV straling, roken en eetgewoonten kunnen bijdragen aan verslapping van de huid. Gelukkig zijn er voor het verminderen van rimpels meerdere opties. De keuze voor een bepaalde behandeling hangt af van uw voorkeur en het advies van de specialist.

Huidverjonging zonder operaties

Wij kunnen u de volgende rimpelbehandelingen aanbieden:

  • Fractionele CO2 laserbehandeling
  • Fractora
  • Chemische peeling
  • Dermaroller
  • Bindweefselmassage
  • Injectables

 

Rimpelbehandeling met fractionele co2 laser

Met een fractionele co2 laserbehandeling wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Naast de behandeling van het gezicht, is deze behandeling uitermate geschikt voor het behandelen van hals, decolleté, handen, verslapte huid boven de knieën en bijvoorbeeld de huid van de bovenarmen. De huid wordt steviger, egaler en eventuele rimpeltjes verminderen.
Lees hier meer over de fractionele co2 laser

Rimpelbehandeling met Fractora

Fractora maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequentie. Het handstuk van Fractora is uitgerust met zeer fijne naaldjes van één mm lang welke tijdens de behandeling op de huid wordt gezet. De fijne naaldjes sturen de radiofrequente energie door het huidoppervlak. Hierdoor wordt de huid verwarmd in de dieper gelegen huidlagen wat zorgt voor herstructurering van het collageen waardoor er intensief herstel van binnenuit plaatsvindt.
Lees hier meer over de fractora behandeling

Rimpelbehandeling met chemische peelings

Chemische peeling is een behandeling om rimpels, grove poriën, pigmentvlekken, een grauwe huid en onregelmatigheden minder zichtbaar te maken. Een chemische peeling laat uw huid weer stralen.
De huid kan hierdoor sneller vernieuwen waardoor deze frisser en strakker wordt. Afhankelijk van de concentratie en de zuurgraad van de peeling, kunnen er meer of minder huidlagen verwijderd worden.
Lees hier meer over chemische peelings

Adviesgesprek voor rimpelbehandelingen

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek met één van onze specialisten geven wij u graag advies op het gebied van verschillende rimpelbehandelingen.