Tatoeage verwijderen

Veilig en snel uw tatoeage laten verwijderen

Als je spijt hebt van je tatoeage of je wilt juist ruimte maken voor een nieuwe, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de nieuwste techniek op het gebied van tatoeage verwijderen, de PicoSure laser. De PicoSure laser levert in een zeer korte tijd pulsen van energie aan de huid. Deze energie verbrijzelt de inkt in de huid zodat er hele kleine deeltjes ontstaan. Deze deeltjes worden door het lichaam vanzelf opgeruimd en afgevoerd. Dit geldt voor alle kleuren, dus ook voor kleuren die moeilijk te verwijderen zijn met andere lasers.

Wat is het verschil met andere lasers

De PicoSure laser is een nieuwe, veilige laser voor het verwijderen van tatoeages. Zelfs tatoeages die net gezet zijn en permanente make-up kunnen hiermee verwijderd worden.
Voor een tatoeage verwijdering met de traditionele Yag Q-swiched lasermethode zijn vaak 10 tot 15+ laserbehandelingen noodzakelijk, met lange rustpauzes (12-16 weken) om de vergruisde inktdeeltjes door het lichaam te laten afvoeren. Met de PicoSure laser wordt dit proces teruggebracht naar gemiddeld 4 tot 6 behandelingen met 8 weken ertussen. Tevens zijn de meeste lasers niet in staat om alle kleuren te verwijderen. Met de PicoSure kunnen alle kleuren behandeld worden.

PicoSure laser

De PicoSure laser is de grootste technologische doorbraak sinds 2005 voor het verwijderen van tatoeages, waarbij in veel gevallen gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig zijn voor volledige verwijdering. Wij kunnen alle kleuren van uw tatoeage verwijderen.

Tatoeage verwijderen – PicoSure Laser

Tatoeage verwijderen – PicoSure LaserWij werken met de nieuwste techniek op het gebied van tatoeage verwijderen, de PicoSure laser. De PicoSure laser levert in een zeer korte tijd pulsen van energie aan de huid. Deze energie verbrijzelt de inkt in de huid zodat er hele kleine deeltjes ontstaan. Deze deeltjes worden door het lichaam vanzelf opgeruimd en afgevoerd. Dit geldt voor alle kleuren, dus ook voor kleuren die moeilijk te verwijderen zijn met andere lasers.Wat is het verschil met andere lasersDe PicoSure laser is een nieuwe, veilige laser voor het verwijderen van tatoeages. Zelfs tatoeages die net gezet zijn en permanente make-up kunnen hiermee verwijderd worden.Voor een tatoeage verwijdering met de traditionele Yag Q-swiched lasermethode zijn vaak 10 tot 15+ laserbehandelingen noodzakelijk, met lange rustpauzes (12-16 weken) om de vergruisde inktdeeltjes door het lichaam te laten afvoeren. Met de PicoSure laser wordt dit proces teruggebracht naar gemiddeld 4 tot 6 behandelingen met 8 weken ertussen. Tevens zijn de meeste lasers niet in staat om alle kleuren te verwijderen. Met de PicoSure kunnen alle kleuren behandeld worden.

Geplaatst door Tatoeage verwijderen op dinsdag 27 juni 2017

Behandeling met de PicoSure laser

Met de komst van PicoSure™ kunnen tatoeages verwijderd worden met minder behandelingen en met zeer goede resultaten, zonder risico op littekenvorming. De laser geeft ultrakorte pulsen met een hoge energie. De energie van de laserpuls slaat de inkt deeltjes uit elkaar en zorgt ervoor dat de inkt in kleine stof-achtige deeltjes verbrijzeld wordt. Omdat de deeltjes zo klein zijn, veel kleiner dan bij andere behandelingen om tatoeages te verwijderen, kan uw lichaam deze gemakkelijker afvoeren. Een complete verdwijning van de tatoeage is bij de grote meerderheid van de tatoeages mogelijk.
Tatoeëerders en huisartsen raden de PicoSure aan voor het verwijderen van ongewenste tatoeages.

 

PicoSure in de media

CBS news heeft  een nieuwsitem over de PicoSure uitgezonden. Stuart Yellin, 55 jaar oud, had veel spijt van de tatoeage die hij ooit had laten zetten. Na 27 behandelingen met de traditionele lasertechnologie en na bijna € 7.800,- uitgegeven te hebben dacht hij dat het maximale resultaat bereikt was en dat zijn verwachtingen wat betreft het resultaat te hoog gesteld waren. Toen hij hoorde over de Picosure maakte hij toch nog een afspraak. Hij is nog twee keer behandeld en heeft daarmee de hoop teruggekregen dat zijn tatoeage alsnog in zijn geheel verwijderd kan worden. Bekijk hier het item.

Nationaal Huidcentrum bij Editie NL over tatoeage verwijderen

Het programma Editie NL op RTL 4 heeft uitgebreid aandacht gegeven aan het verwijderen van tatoeages. Voor dit item is Nationaal Huidcentrum als toonaangevende kliniek benaderd. U kunt het fragment hieronder bekijken:

http://www.rtlnieuws.nl/editienl/weg-met-die-tattoo-maar-kijk-wel-uit