Fillers

Wat doen Fillers?

Vooral de rimpels in het onderste deel van het gezicht zijn statisch. Dat wil zeggen dat ze niet veroorzaakt worden door het gebruik van de spieren maar door verslapping van de huid. Deze verslapping ontstaat door veroudering maar kan ook het gevolg zijn van volumeverlies door bijvoorbeeld afvallen. Als we jong zijn is de huid elastisch en heeft ons gezicht de vorm van een omgekeerde driehoek. Naarmate de huidveroudering of het volumeverlies doorzet zal deze vorm zich omdraaien en komt het breedste punt onderaan te liggen wat een ouder uiterlijk geeft.

Fillers gezicht volume herstel

Rimpelvullers/fillers zijn zeer geschikt om de rimpels die ontstaan door het volumeverlies te verminderen. Met een filler kun je een rimpel ondieper maken door een lichaamseigen materiaal (hyaluronzuur) in te spuiten. Ook kun je het gezicht weer volume geven op de plaatsen waar dat verloren is gegaan, een mooi voorbeeld hiervan zijn de jukbeenderen.

Rimpels in de onderkant van het gezicht kunnen je een uitstraling geven die niet bij je past. De lijnen rondom de mond geven een strenge, soms ontevreden uiterlijk. Wanneer fillers op de juiste manier worden toegepast kun je op een natuurlijke manier weer een frisser en jonger uiterlijk krijgen. Kwalitatief goede fillers geven tot meer dan een jaar resultaat. Niet alleen worden de rimpels ondieper maar de huid krijgt ook een boost van binnenuit. De huid wordt elastischer en is beter gehydrateerd.

Met rimpelvullers kunnen verschillende plekken in het gezicht behandeld worden:

Fillers locatie gezicht

1. Nasolabiaal (neuslippen lijn)
2. Lijntjes in de bovenlip en lipvergroting
3. Marionetlijnen (mondhoeken)
4. Kaaklijn verstrakken
5. Horizontale lijn op de kin
6. Hals
7. Gehele gezichtshuid (verbetering van elasticiteit, hydratatie en gladheid). Hiervoor gebruiken we Volite.

Rimpels in de bovenste helft van uw gezicht (de fronsrimpel, de kraaienpootjes en de voorhoofdrimpels) worden veroorzaakt door de werking van spieren. Daarom worden deze niet met rimpelvullers, maar met Botox® behandeld.

Producten die wij gebruiken

De artsen van Nationaal Huidcentrum werken uitsluitend met bewezen veilige middelen. Alleen daardoor kunnen wij u een veilige behandeling aanbieden met optimale resultaten. Producten waar wij mee werken zijn:
– Juvedéderm® (Volite, Volbella, Volift en Ultra)
– Radiesse®
– Sculptra®

Alle rimpelvullers/fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof en volledig afbreekbaar. Hierdoor zijn het veilige materialen. Wij bieden geen behandelingen aan met permanente rimpelvullers vanwege de vele complicaties die er bekend zijn.

 NVCG Cosmetische artsen

Al onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).
De NVCG heeft als doelstelling om de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en voortdurend te verbeteren. Met onze NVCG artsen staat Nationaal Huidcentrum garant voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten.

Drukwerk

Veilig product

Gezien de jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek dat is verricht naar het middel dat wij gebruiken kunnen wij u een veilige behandeling aanbieden. Wij gebruiken als filler voornamelijk Juvéderm® maar ook voor Sculptra® en Radiesse® kunt u bij ons terecht.
U kunt ook terecht op http://www.wegrimpels.nl voor meer informatie.www.wegrimpels.nl

Spaar voor € 100,- behandeltegoed

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijgt u een klantenkaart waarmee u kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die u uitgeeft aan injectables ontvangt u van ons een stempel. Bij 20 stempels is uw kaart vol en ontvangt u € 100,- behandeltegoed op uw volgende behandeling met injectables (Botox en rimpelvullers). Hierdoor ontvangt u dus 10% korting op uw injectable behandelingen bij Nationaal Huidcentrum.

Intakegesprek voor injectable behandeling met rimpelvullers

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek met één van onze cosmetisch artsen geven wij u graag advies op het gebied van rimpelvullers en de alternatieve behandelingen. Bel ons of klik op de button voor het maken van een afspraak.