Handverjonging

Handverjonging met injectables

Handen verraden vaak de leeftijd. De dunne huid zal onder invloed van de zon snel verouderen en eerder rimpels vertonen dan het gezicht. Door de handen te behandelen met rimpelvullers wordt het volume hersteld en zullen rimpels vervagen voor gladde, zachte en jeugdige handen.
Met het gebruik van hyaluronzuur (een afbreekbare, lichaamseigen stof) wordt niet alleen de rimpel minder diep maar ook de collageenaanmaak gestimuleerd. Collageen is onmisbaar voor een stevige en gezonde huid.

Lees hier meer over een behandeling met rimpelvullers/filler

Bij Nationaal Huidcentrum wordt je altijd geholpen door een ervaren cosmetisch arts die gecertificeerd is door de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

 

Drukwerk

Meer informatie

Wilt je meer informatie ontvangen over deze behandeling of zou je graag advies willen krijgen van een specialist? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij één van onze cosmetisch artsen via telefoonnummer +31 (0)88 425 10 00.

Spaar voor € 100,- behandeltegoed op injectables

Bij Nationaal Huidcentrum ontvang je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables en huidtherapie. Bij iedere € 50,- die je besteedt (aan injectables of huidtherapiebehandelingen) ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels is de kaart vol en ontvang je € 100,- korting op de volgende behandeling.