Lipvergroting

Fillers voor mooie volle lippen

We vinden volle lippen vaak mooi, ze geven een jong uiterlijk en het zijn ware blikvangers. We kijken in het gezicht eerst naar de ogen en dan naar de mond. Zelfs wanneer het gezicht verder verouderd is geven volle lippen een jonger uiterlijk. Het is heel belangrijk dat het opvullen van de lippen gedaan wordt door een ervaren arts. Wanneer er teveel filler wordt gebruikt dan geeft dat een onnatuurlijk resultaat.

Je kunt met een filler dus zorgen voor meer volume in de lippen, meestal worden dan beide lippen behandeld. Hierbij mag de verhouding niet uit het oog verloren worden. Naast meer volume geven is het ook mogelijk de lijntjes rondom de lippen te verminderen met een filler. Dit worden vaak rokerslijntjes genoemd hoewel deze ook bij niet rokers ontstaan. Deze lijntjes geven samen met afnemen van het volume in de lippen een streng of ontevreden uiterlijk. De contouren van de lippen worden weer strakker en duidelijker na behandeling met een filler, hierdoor zul je ook zien dat lippenstift weer goed blijft zitten!

Een lipvergroting is een relatief eenvoudige maar dankbare ingreep die echter uitgevoerd dient te worden door ervaren cosmetisch artsen. Bij Nationaal Huidcentrum zijn alle cosmetisch artsen gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Bovendien hebben zij allemaal jarenlange ervaring in hun vakgebied.

Drukwerk

 

 

Spaar voor € 100,- behandeltegoed

Bij Nationaal Huidcentrum ontvang je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables en huidtherapie. Bij iedere € 50,- die je besteedt (aan injectables of huidtherapiebehandelingen) ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels is de kaart vol en ontvang je € 100,- korting op de volgende behandeling.

Adviesgesprek lipvergroting

Wil je graag meer informatie ontvangen over een lipvergroting? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies van één van onze cosmetisch artsen.