Liquid facelift

Liquid facelift

Gelukkig kun je ook ouder worden zonder er oud uit te zien. Zelfs zonder operatie!

De naam zegt het al; een liquid facelift is een vloeibare facelift. Deze facelift zonder snijden bestaat uit een combinatie van fillers en Botox. Door de verschillende tekenen van het ouder worden aan te pakken in één behandeling kunnen we de klok jaren terugdraaien zonder onnatuurlijk resultaat.

Naarmate we ouder worden verliest ons gezicht aan volume en de jeugdige, ronde en vloeiende vormen worden hoekiger. Goede voorbeelden zijn een verslapte kaaklijn of minder gevulde jukbeenderen en wangen. Met een liquid facelift wordt  het volumeverlies hersteld door middel van fillers en diepe lijnen opgevuld. De rimpels en lijnen in het voorhoofd, rondom de ogen en zelfs in hals zullen verzacht worden door het gebruik van Botox. 

In onze jonge jaren heeft ons gezicht een V-vorm zoals in de afbeelding hieronder afgebeeld. Wanneer onze huid verslapt en volume in ons gezicht afneemt wordt onze kaaklijn breder waardoor de V-vorm zich eigenlijk omkeert. Deze omgekeerde V-vorm maakt dat we er ouder uitzien. We zien dit ook vaak gebeuren wanneer iemand veel gewicht verliest. 

Fillers gezicht volume herstel

 

Liquid facelift voor juiste balans

Rimpels worden gezien als tekenen van ouderdom maar uit onderzoek blijkt dat balans, zoals goed gevulde wangen en jukbeenderen, bepalend zijn voor een jeugdige en frissere uitstraling. Het gaat dus om het totaalbeeld van ons gezicht en niet om het opvullen van een rimpel. Onze cosmetisch artsen, drs. Peter Termohlen, drs. S. Plinsinga en drs. T. Decates zijn experts op het gebied van injectables. Zij kunnen je optimaal voorlichten en behandelen, waarbij zij een bijzonder goede kijk hebben op wat er cosmetisch gezien past bij jouw gezicht en wensen.

Spaar voor € 100,- behandeltegoed op injectables

Bij Nationaal Huidcentrum ontvang je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables en huidtherapie. Bij iedere € 50,- die je besteedt (aan injectables of huidtherapiebehandelingen) ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels is de kaart vol en ontvang je € 100,- korting op de volgende behandeling.

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over deze behandeling of zou je graag advies willen krijgen van een specialist? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij één van onze cosmetisch artsen.