Lipoedeem

Lipoedeem vraagt om een specialistische aanpak

Lipoedeem is een aandoening waarbij vet en/of vocht zich ophoopt op verschillende lichaamsdelen. Meestal zijn dit de benen maar ook de armen kunnen zijn aangedaan. Lipoedeem vraagt om een specialistische aanpak door ervaren artsen. Verschillende behandeltechnieken kunnen bijdragen aan het verbeteren van lipoedeem klachten. De belangrijkste behandeling is liposuctie. Door middel van liposuctie kunnen de lokale ophopingen sterk verbeterd worden.

Bent u benieuwd of deze behandeling voor u geschikt is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake. U kunt ons bereiken op nummer 088 425 1000. 

De Tarieven

Lipoedeem behandelingen zijn vaak complexer dan “gewone” liposuctie behandelingen en vereisen een specialistische aanpak. Om een prijs te bepalen is het van belang dat wij u zien. U zult na de intake een uitgebreide offerte op maat van ons ontvangen.

De behandeling

Nationaal Huidcentrum voert de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Het grootste voordeel is dat wij u kunnen behandelen onder plaatselijke verdoving. Tijdens deze zogenaamde “tumescent” methode kan de arts u vragen op te staan tijdens de behandeling zodat de verdeling van het vet direct goed te zien is. Ook kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden snel weer oppakken zonder de nasleep van een narcose. Tijdens de intake laten wij u aan de hand van beelden uitgebreid zien wat u kunt verwachten van de behandeling.

Bij de behandeling van lipoedeem worden bovendien verschillende disciplines ingezet. Al deze disciplines vindt u bij Nationaal Huidcentrum onder één dak.

“Het ziet eruit alsof ik mezelf ben geworden!

Dit past bij mij!”