Liposuctie buik

Liposuctie van de buik kan u uw figuur weer teruggeven

Vet dat zich op de buik ophoopt is één van de grootste irritaties bij veel mensen over hun figuur. Zeker wanneer de rest van het lichaam goed in proportie is en er geen sprake is van overgewicht kan een dikkere buik ontsierend zijn. Met een liposuctiebehandeling wordt het plaatselijk opgehoopte vet weggezogen van de buik. Het buikvet dat weggehaald is zal niet meer terugkeren. Door een liposuctiebehandeling bij Nationaal Huidcentrum kunnen de verhoudingen in uw lichaam weer teruggebracht worden.

Bent u benieuwd of deze behandeling voor u geschikt is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake. 

De Tarieven

Behandeling LocatiePrijs v.a.
Buik€ 1400
Maag€ 1200
Taille€ 1150

De behandeling

Nationaal Huidcentrum voert de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Het grootste voordeel is dat wij u kunnen behandelen onder plaatselijke verdoving. Tijdens deze zogenaamde “tumescent” methode kan de arts u vragen op te staan tijdens de behandeling zodat de verdeling van het vet direct goed te zien is. Ook kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden snel weer oppakken zonder de nasleep van een narcose. Tijdens de intake laten wij u aan de hand van beelden uitgebreid zien wat u kunt verwachten van de behandeling.

Na de behandeling

U kunt vrijwel direct na de behandeling naar huis. U moet zich daarbij wel laten vervoeren. Het herstel na de ingreep verloopt in de regel snel, omdat de behandeling onder locale verdoving plaatsvindt en er geen nasleep is van de narcose. U kunt uw dagelijkse bezigheden vlug weer oppakken.
Na ongeveer 6 maanden, afhankelijk van de behandelde locatie(s), is meestal het volledige resultaat van de behandeling bereikt. Vooral de huid heeft die tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe vorm.

“Dit had ik veel eerder moeten doen!