Liposuctie heupen

Vooral vrouwen storen zich aan ophopend vet rond de heupen maar ook bij mannen komt dit voor. Wanneer het lichaam verder goed in proportie is kan het lastig zijn passende kleding te vinden. Vaak helpt sporten of diëten niet en is het een hardnekkig probleem. De enige manier om van lokale vetophopingen af te komen is liposuctie. Door een liposuctiebehandeling kan heel precies bepaald worden waar het overtollige vet weggezogen dient te worden.

Bent u benieuwd of deze behandeling voor u geschikt is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake.

De Tarieven

Behandeling LocatiePrijzen
Heupenva.€ 1350
Tailleva.€ 1150
Billenva.€ 1375

De behandeling

Nationaal Huidcentrum voert de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Het grootste voordeel is dat wij u kunnen behandelen onder plaatselijke verdoving. Tijdens deze zogenaamde “tumescent” methode kan de arts u vragen op te staan tijdens de behandeling zodat de verdeling van het vet direct goed te zien is.

Na de behandeling

U kunt na de behandeling uw dagelijkse bezigheden snel weer oppakken zonder de nasleep van een narcose. U draagt na de behandeling een speciale elastische broek die het herstel bevordert. Omdat de huid enige tijd nodig heeft om zich aan te passen is het eindresultaat pas na ongeveer 6 maanden te beoordelen. Wij zien u dan graag terug op controle.

“Ik heb nu heupen die passen bij mijn lichaam