Liposuctie

Nationaal Huidcentrum is dé specialist op het gebied van liposuctie

Stoort u zich aan dat zwembandje dat maar niet weg gaat met sporten of lijnen? Vaak komt dit door een ophoping van overtollig vet dat alleen weg te krijgen is door liposuctie. Met deze behandeling worden de verhoudingen van het lichaam weer in balans gebracht. Liposuctie is echter niet geschikt voor mensen met ernstig overgewicht en is geen alternatief voor afvallen.

Bent u benieuwd of deze behandeling voor u geschikt is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake. U kunt ons bereiken op nummer 088 425 1000. 

De Tarieven

Behandeling LocatiePrijzen
Knieeenva.€ 950
Onderkinva.€ 975
Bovenarmenva.€ 1200
Heupenva.€ 1350
Billenva.€ 1375
Buikva.€ 1400

De behandeling

Nationaal Huidcentrum voert de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Het grootste voordeel is dat wij u kunnen behandelen onder plaatselijke verdoving. Tijdens deze zogenaamde “tumescent” methode kan de arts u vragen op te staan tijdens de behandeling zodat de verdeling van het vet direct goed te zien is.

Ook kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden snel weer oppakken zonder de nasleep van een narcose. Tijdens de intake laten wij u aan de hand van beelden uitgebreid zien wat u kunt verwachten van de behandeling.

Voor
Na

“Het ziet eruit alsof ik mezelf ben geworden!

Dit past bij mij!”