Video Pré Consult

Een vrijblijvend en deskundig advies zonder de deur uit te hoeven.

Uniek bij Nationaal Huidcentrum:
het VideoPréConsult!

Hebt u interesse in een liposuctiebehandeling, lipoedeembehandeling of buikhuidcorrectie, maar u wilt eerst een oriëntatiegesprek? Dat kan vanaf nu vanuit uw eigen woonkamer. Wij zullen u tijdens deze vrijblijvende kennismaking antwoord geven op de belangrijkste vragen en samen met u bekijken of de behandeling geschikt is voor u. U hoeft uiteraard niet direct beelden met ons te delen. Het online consult plannen is heel eenvoudig, veilig en snel.

Het VideoPréConsult vervangt niet het consult met de arts. Bent u na dit oriëntatiegesprek enthousiast over onze mogelijkheden? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een kosteloze en vrijblijvende intake.

Het enige dat u nodig heeft is een computer met een camera en geluid of een tablet en een redelijke internetverbinding of 3G/4G.(Een smartphone is vaak te klein)

Hoe start u een VideoPréConsult?

  • U maakt met het formulier hieronder een afspraak
  • U ontvangt een bevestiging van uw afspraak
  • De bevestiging kunt u opslaan in uw outlookagenda en 30 minuten voor de afspraak wordt u herinnerd aan de afspraak
  • U ontvangt een aparte mail met daarin een link. Met de link download u een klein beveiligd programma waarmee u de verbinding met Nationaal Huidcentrum kunt leggen.
  • Op het afgesproken tijdstip brengen we de verbinding tot stand en kunt u live met onze patiëntcoördinator spreken
  • Tijdens deze verbinding kunnen we informatie uitwisselen, zodat u een eerste indruk kun krijgen van de mogelijkheden, de behandeling, de risico’s en de schatting van de kosten. Het VideoPréConsult duurt ongeveer 15 minuten.